Jonas konstruktion & motorservice

Jönköpings län

Information

Jonas konstruktion & motorservice hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Aneby som är den kommunen där Jonas konstruktion & motorservice finns. I Aneby så finns det många olika Enskild firma och i Jönköpings län så finns det ännu fler Enskild firma. Jonas konstruktion & motorservice tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har ej F-skatt. Jonas konstruktion & motorservice har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Jonas konstruktion & motorservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0393-40214.

Aneby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler företag.

Jonas konstruktion & motorservice har idag 670421-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Jonas konstruktion & motorservice

Handel och reparation av mc, bilar och fordon samt konstruktions- tillverkning av ramar, jiggar och karosserier på bilar.

I Jonas konstruktion & motorservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Sven Jonas Ragnar som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .