Bostadsrättsföreningen Trädgården i Aneby

Jönköpings län

Information

Föreningen har till ändamål att genom förvärv och förvaltning av fast egendom i aneby åt medlemmar upplåta bostäder under nyttjan- derätt för obegränsad tid. den rätt inom föreningen, som på grund av sådan upplåtelse tillkommer medlem, benämnes bostadsrätt, och medlem sonn innehar bostadsrätt benämnes bostadsrättshavare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Trädgården i Aneby vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Aneby så är Bostadsrättsföreningen Trädgården i Aneby ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Aneby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Aneby och i Jönköpings län. Redan 1954-02-20 så skapades Bostadsrättsföreningen Trädgården i Aneby och företaget är har ej F-skattsedel.

726500-0088 är organisationsnummret för företaget som finns i Aneby.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Trädgården i Aneby och det finns många företag som är i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Trädgården i Aneby så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Trädgården i Aneby är Gustavsson, Jan Roland som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Bo Elis Bass som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Per Hans som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Serra, Daniela Maria Paola som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Lars Karl Daniel som är född 1979 och har titeln Suppleant, Jönsson, Jan-Åke Bengt som är född 1946 och har titeln Suppleant.