Aneby Vårdcentral Handelsbolag

Jönköpings län

Information

Aneby Vårdcentral Handelsbolag är en verksamhet som finns i Aneby. I Aneby Vårdcentral Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nya Askeryds Prästgård AB som är född och har titeln Bolagsman, Nya Långevik AB som är född och har titeln Bolagsman, Nya Vestorp AB som är född och har titeln Bolagsman, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Lundén, Kerstin Irene som är född 1947 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aneby Vårdcentral Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Aneby Vårdcentral Handelsbolag på telefon 0380-46401.

Öppen hälso och sjukvård.

Idag är Aneby Vårdcentral Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Aneby Vårdcentral Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Jönköpings län och Aneby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Aneby Vårdcentral Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-02-15 och Aneby Vårdcentral Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-10-21.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aneby Vårdcentral Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas två i förening av -bolagsmännen

Aneby Vårdcentral Handelsbolag har 969666-4870 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.