NAT Produktion Kommanditbolag

Jönköpings län

Information

969679-1178 är organisationsnummer för verksamheten NAT Produktion Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som NAT Produktion Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Aneby som är den kommunen som NAT Produktion Kommanditbolag finns i.

NAT Produktion Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2001-07-18 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-10-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för NAT Produktion Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-10-29.

NAT Produktion Kommanditbolag är och det finns flera verksamheter i Aneby som också är .

Firmatecknare för NAT Produktion Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med NAT Produktion Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0380-41850 eller genom brev på följande adress:

Reparation av jordbruks- och entreprenadmaskiner jämte last- och personbilar. Produktion av mjölk, kött, livdjur, gräs och spannmålsprodukter. Service och underhåll av kontorsmaskiner. In- köp och försäljning av jordbruksmaskiner, entreprenadmaskiner samt kontorsutrustning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med NAT Produktion Kommanditbolag och det är PÅKRA Kommanditbolag som är född och har titeln Komplementär, Kårpra Kommanditbolag som är född och har titeln Kommanditdelägare,