PÅKRA Kommanditbolag

Jönköpings län

Information

I Aneby finns det ett Kommanditbolag som heter PÅKRA Kommanditbolag. Det finns flera bolag som liknar PÅKRA Kommanditbolag i Jönköpings län. Aneby är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

PÅKRA Kommanditbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-06-29 och det finns flera bolag som är det i Jönköpings län.

Sedan 2005-03-16 så har PÅKRA Kommanditbolag varit registrerat och sedan 2006-06-29 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är PÅKRA Kommanditbolag och det finns fler bolag som är det i Aneby.

Vill man komma i kontakt med PÅKRA Kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Kårarp, 578 95, Flisby. Vi ni istället prata med PÅKRA Kommanditbolag så kan ni göra det på 0380-41850.

Fastighets och maskinförvaltning. Reparationer och service samt transport av jordbruks, verkstads, skogs och entreprenadmaskiner samt handel med utrustning inom dessa branscher jämte därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Nordahl, Karl Oskar Thorbjörn som är född 1953 och har titeln Komplementär, A & T AgroTrade Aktiebolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, Kårpra Kommanditbolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, NAT Produktion Kommanditbolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, .

Firman tecknas av komplementären. .

PÅKRA Kommanditbolag har 969709-1925 som sitt organisationsnummer.