Nya Plåtslageriet

Jönköpings län

Information

Enskild firma finns det flera av i Aneby och Nya Plåtslageriet är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Nya Plåtslageriet är ett av dem. Statusen för Nya Plåtslageriet är att Bolaget är aktivt.

Nya Plåtslageriet är ett Enskild firma och skapades 1989-12-29. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Aneby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Nya Plåtslageriet ska trivas.

Nya Plåtslageriet är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-03-27. I Aneby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Byggnadsplåtslageri

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nya Plåtslageriet är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Nya Plåtslageriet och det finns flera verksamheter som är det idag i Aneby.

Vill man komma i kontakt med Nya Plåtslageriet så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0380-40203.

.

De som är på något sätt har med Nya Plåtslageriet är Fagerström, Bill Arne som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Nya Plåtslageriet har 451116-XXXX som sitt organisationsnummer.