JO Lindhs Lantbruksservice

Jönköpings län

Information

Enskild firma finns det flera av i Aneby och JO Lindhs Lantbruksservice är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och JO Lindhs Lantbruksservice är ett av dem. Statusen för JO Lindhs Lantbruksservice är att Bolaget är aktivt.

JO Lindhs Lantbruksservice är ett Enskild firma och skapades 1998-12-14. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Aneby där bolaget finns i jobbar för att bolag som JO Lindhs Lantbruksservice ska trivas.

JO Lindhs Lantbruksservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-01. I Aneby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Service och avbytartjänster för lantbrukare.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JO Lindhs Lantbruksservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är JO Lindhs Lantbruksservice och det finns flera bolag som är det idag i Aneby.

Vill man komma i kontakt med JO Lindhs Lantbruksservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0140-20346.

.

De som är på något sätt har med JO Lindhs Lantbruksservice är Lind, Jan-Olof som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

JO Lindhs Lantbruksservice har 550630-XXXX som sitt organisationsnummer.