Aktiebolaget Aneby Värmetjänst

Jönköpings län

Information

Bolaget skall utföra värme- och sanitära installationer.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Aneby Värmetjänst vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Aneby så är Aktiebolaget Aneby Värmetjänst en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Aneby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Aneby och i Jönköpings län. Redan 1962-06-28 så skapades Aktiebolaget Aneby Värmetjänst och verksamheten är har F-skattsedel Aktiebolaget Aneby Värmetjänst har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Aneby Värmetjänst är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556083-3716 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Aneby.

Just nu är Aktiebolaget Aneby Värmetjänst Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Aneby Värmetjänst så går det att nå dem via telefon på 0380-40785 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Vigant, Ingebill Elisabeth -Vigant, Lars Åke

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Aneby Värmetjänst är Vigant, Ingebill Elisabeth som är född 1935 och har titeln Extern firmatecknare, Vigant, Lars Åke som är född 1928 och har titeln Ordinarie ledamot, Vigant, Karl Peter som är född 1963 och har titeln Suppleant, Elmebro, Henry Jan-Ove som är född 1948 och har titeln Revisor, .