Ekboms i Aneby AB

Jönköpings län

Information

Ekboms i Aneby AB är ett bolag som finns i Aneby. I Ekboms i Aneby AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Rolf Tomas som är född 1958 och har titeln VD, Johansson, Rolf Tomas som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, John Patrik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Lars Håkan Tore som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Virén Linder, Åsa Ulrika som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Ekboms i Aneby AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ekboms i Aneby AB på telefon 0380-584600.

Bolaget skall bedriva handel med byggmaterial och järnvaror samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ekboms i Aneby AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ekboms i Aneby AB är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Aneby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Ekboms i Aneby AB innehar ej F-skattsedel och Ekboms i Aneby AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ekboms i Aneby AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Ekboms i Aneby AB har 556164-2678 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Jönköpings län.