Aktiebolaget Aneby Trävaror

Jönköpings län

Information

Aktiebolaget Aneby Trävaror hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Aneby som är den kommunen där Aktiebolaget Aneby Trävaror finns. I Aneby så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Aneby Trävaror tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Aktiebolaget Aneby Trävaror har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Aneby Trävaror så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0380-41360.

Aneby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler företag.

Idag är Aktiebolaget Aneby Trävaror Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Aneby Trävaror har idag 556213-5854 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Aneby Trävaror

Bolaget skall bedriva försäljning av byggmaterial, uthyrning av lokaler samt uthyrning av maskiner och inventarier inom trävarubranschen, byggnadsbranchen, verkstadsindustrin, handeln, transportbranschen, samfärdsel och kontorsbranschen, jämte därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget Aneby Trävaror så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Rolf Tomas som är född 1958 och har titeln VD, Johansson, Rolf Tomas som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, John Patrik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Lars Håkan Tore som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Virén Linder, Åsa Ulrika som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor.