Aneby Renhållning Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Aneby och Aneby Renhållning Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och Aneby Renhållning Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Aneby Renhållning Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Aneby Renhållning Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1981-12-16. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Aneby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Aneby Renhållning Aktiebolag ska trivas.

Aneby Renhållning Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Aneby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva kommunal service för Aneby kommun, entreprenadverksamhet med tillhörande inköp och försäljning av produkter för tomt och trädgård ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aneby Renhållning Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1983-01-01.

Idag är Aneby Renhållning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Aneby.

Vill man komma i kontakt med Aneby Renhållning Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0380-40548.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Dygwe, Lars Roger Valdemar -Larsson, Birgit Sonja Helena -Larsson, Jan Olof Peter -Larsson, Karl Peter Gösta.

De som är på något sätt har med Aneby Renhållning Aktiebolag är Dygwe, Lars Roger Valdemar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Birgit Sonja Helena som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Jan Olof Peter som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Karl Peter Gösta som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Björklund, Siv Ingmarie som är född 1954 och har titeln Suppleant, Larsson, Ylva Anja Martina som är född 1959 och har titeln SuppleantBjörk, Arne Mikael Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Karlsson, Bertil Karl-Ivan som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Brahe Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Aneby Renhållning Aktiebolag har 556213-9716 som sitt organisationsnummer.