Machinery & Equipment Degla AB

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Machinery & Equipment Degla AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Aneby här finns det många olika Aktiebolag. Machinery & Equipment Degla AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Aneby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

Machinery & Equipment Degla AB är momsregistrerat sedan1985-01-01 och har organisationsnummer 556223-9367.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0140-22050 alternativt besöka eller skicka post till Machinery & Equipment Degla AB på följande adress Degla Gård, 578 91, Aneby.

Machinery & Equipment Degla AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Machinery & Equipment Degla AB så sitter följande personer i styrelsen: , Hermelin, Paul Bengt August som är född 1975 och har titeln Suppleant , Hermelin, Samuel Beo Magnus som är född 1978 och har titeln Suppleant , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva konstruktion, tillverkning och försäljning av maskiner & utrustning för processindustri ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska också bedriva lantbruk med uthyrning av tillhörande bostäder samt verksamhet förenlig med hästhållning och hästvård.