Elinda Produkter AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Aneby och Elinda Produkter AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och Elinda Produkter AB är ett av dem. Statusen för Elinda Produkter AB är att Bolaget är aktivt.

Elinda Produkter AB är ett Aktiebolag och skapades 1985-07-18. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Aneby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Elinda Produkter AB ska trivas.

Elinda Produkter AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Aneby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning inom trävaru- och mejeribranschen och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Elinda Produkter AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Elinda Produkter AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Aneby.

Vill man komma i kontakt med Elinda Produkter AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6031081.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Elinda Produkter AB är Lindahl, Anna Elin Margareta som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Erkendal, Karl Jonny Mikael som är född 1977 och har titeln Suppleant, Berglund Björn, A Barbro E som är född 1948 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Elinda Produkter AB har 556262-3198 som sitt organisationsnummer.