Aneby kontor och dataservice AB

Jönköpings län

Information

556263-1944 är organisationsnummer för bolaget Aneby kontor och dataservice AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aneby kontor och dataservice AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Aneby som är den kommunen som Aneby kontor och dataservice AB finns i.

Aneby kontor och dataservice AB har varit registrerat sedan 1985-11-25 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Aneby kontor och dataservice AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Aneby kontor och dataservice AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Aneby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aneby kontor och dataservice AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Vill ni komma i kontakt med Aneby kontor och dataservice AB så kan ni göra det på telefon genom 0380-40073 eller genom brev på följande adress:
Hallg. 17, 578 31, Aneby

Bolaget skall bedriva handel med kontorsvaror samt service och försäljning av datorer samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aneby kontor och dataservice AB och det är Ideström, Carl Martin Mikael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Godoy Ideström, Maria Del Pilar som är född 1962 och har titeln Suppleant,