Börjes Chark Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Aneby och Börjes Chark Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och Börjes Chark Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Börjes Chark Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Börjes Chark Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-03-02. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Aneby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Börjes Chark Aktiebolag ska trivas.

Börjes Chark Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Aneby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva charkuteritillverkning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Börjes Chark Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Börjes Chark Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Aneby.

Vill man komma i kontakt med Börjes Chark Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0380-40205.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Börjes Chark Aktiebolag är Persson, Bo Thommy som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Ulf Håkan som är född 1959 och har titeln Suppleant, Klasson, Klas Uno Martin som är född 1953 och har titeln Revisor, Hall, Anders Bernt-Mauritz som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Börjes Chark Aktiebolag har 556352-9519 som sitt organisationsnummer.