U & B Svensson Aktiebolag

Jönköpings län

Information

U & B Svensson Aktiebolag är ett bolag som finns i Aneby. I U & B Svensson Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Uno Oskar Valter som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Klahr, Rickard Mattias Sören som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Birgitta Marie-Louise som är född 1949 och har titeln Suppleant, Sundbrant, Gert Inge som är född 1952 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med U & B Svensson Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå U & B Svensson Aktiebolag på telefon 0381-71081.

Bolaget skall bedriva lantbruk samt äga och förvalta fastigheter.

Idag är U & B Svensson Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

U & B Svensson Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Aneby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

U & B Svensson Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och U & B Svensson Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för U & B Svensson Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

U & B Svensson Aktiebolag har 556417-4927 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.