Perssons Förvaltning i Aneby Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556448-9952 är organisationsnummer för bolaget Perssons Förvaltning i Aneby Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Perssons Förvaltning i Aneby Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Aneby som är den kommunen som Perssons Förvaltning i Aneby Aktiebolag finns i.

Perssons Förvaltning i Aneby Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-06-05 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Perssons Förvaltning i Aneby Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Perssons Förvaltning i Aneby Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Aneby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Perssons Förvaltning i Aneby Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Perssons Förvaltning i Aneby Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0380-40205 eller genom brev på följande adress:
Grönkälleg. 4, 578 33, Aneby

Bolaget skall bedriva förvaltning av fastigheter och värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Perssons Förvaltning i Aneby Aktiebolag och det är Persson, Ulf Håkan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Bo Thommy som är född 1964 och har titeln Suppleant, Klasson, Klas Uno Martin som är född 1953 och har titeln Revisor, Hall, Anders Bernt-Mauritz som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,