Bo Lennings Maskin AB

Jönköpings län

Information

Bo Lennings Maskin AB är ett av många verksamheter som finns i Aneby. Det är nämligen den kommunen som Bo Lennings Maskin AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bo Lennings Maskin AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1997-01-01.

Bo Lennings Maskin AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1997-02-07. Men sedan 1997-01-01 så har Bo Lennings Maskin AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Storg. 50, 578 32, Aneby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bo Lennings Maskin AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0380-45005.

Aneby arbetar för att verksamheter som Bo Lennings Maskin AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bo Lennings Maskin AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jönköpings län.

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att bedriva handel med nya och begagnade entreprenad- och lantbruksmaskiner, auktioner samt förmedling av företag och fastigheter.

Firmatecknare för Bo Lennings Maskin AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bo Lennings Maskin AB och det är följande personer, Lennings, Bo Georg som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lennings, Karin Gunnel som är född 1957 och har titeln Suppleant, Grimäng, Anna Viktoria Margareta som är född 1974 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bo Lennings Maskin AB är 556538-1539.