Tallundens Fastigheter AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Aneby och Tallundens Fastigheter AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Tallundens Fastigheter AB är ett av dem. Statusen för Tallundens Fastigheter AB är att Bolaget är aktivt.

Tallundens Fastigheter AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-01-31. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Aneby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Tallundens Fastigheter AB ska trivas.

I Aneby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva uthyrning av lägenheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tallundens Fastigheter AB inte är momsregistrerat.

Idag är Tallundens Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Aneby.

Vill man komma i kontakt med Tallundens Fastigheter AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0380-41290.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Tallundens Fastigheter AB är Grönte, Staffan Helmer som är född 1955 och har titeln VD, Grönte, Elisabet Karin Maria som är född 1953 och har titeln Vice VD, Grönte, Staffan Helmer som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Grönte, Elisabet Karin Maria som är född 1953 och har titeln Suppleant, Svensson, Björn Erik som är född 1959 och har titeln Revisor, Höglandets Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Tallundens Fastigheter AB har 556538-7767 som sitt organisationsnummer.