Bordsjö Fideikommiss Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Aneby och Bordsjö Fideikommiss Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och Bordsjö Fideikommiss Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bordsjö Fideikommiss Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bordsjö Fideikommiss Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1999-12-16. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Aneby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bordsjö Fideikommiss Aktiebolag ska trivas.

Bordsjö Fideikommiss Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-12-12. I Aneby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom som ingått i Bordsjö fideikommiss eller annan egendom som eljest innehafts med fideikommissrätt av greve Gustaf C:son Bonde jämte annan lös och fast egendom samt driva jordbruk, skogsbruk, hyresförvaltning jämte därmed förenlig eller eljest av innehavet av bolagets egendom föranledd verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bordsjö Fideikommiss Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-12-12.

Idag är Bordsjö Fideikommiss Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Aneby.

Vill man komma i kontakt med Bordsjö Fideikommiss Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Bordsjö Fideikommiss Aktiebolag är Bonde, Carl Gustafsson som är född 1947 och har titeln VD, Bonde, Carl Gustafsson som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Kindstrand, Claes Magnus Vilhelm som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rempler, Ewa Ingar Helena som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Svedberg, Karl Anders Ove som är född 1949 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Bordsjö Fideikommiss Aktiebolag har 556580-4365 som sitt organisationsnummer.