P E F Bygg Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall utföra byggnadsarbeten, äga och förvalta fastigheter och dika annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för P E F Bygg Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Aneby så är P E F Bygg Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Aneby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Aneby och i Jönköpings län. Redan 2002-07-19 så skapades P E F Bygg Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel P E F Bygg Aktiebolag har haft det sedan 2002-09-05.

P E F Bygg Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-09-05

556631-0198 är organisationsnummret för företaget som finns i Aneby.

Just nu är P E F Bygg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med P E F Bygg Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-6208966 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom P E F Bygg Aktiebolag är Fridell, Per-Edvard Teodor som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Bengt Olof som är född 1957 och har titeln Suppleant, Henricsson, Magnus Lars Henrik som är född 1957 och har titeln Revisor, GLM Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .