Åke Sigfridssons Bygg AB

Jönköpings län

Information

556644-9251 är organisationsnummer för verksamheten Åke Sigfridssons Bygg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Åke Sigfridssons Bygg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Aneby som är den kommunen som Åke Sigfridssons Bygg AB finns i.

Åke Sigfridssons Bygg AB har varit registrerat sedan 2003-06-02 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Åke Sigfridssons Bygg AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-21.

Åke Sigfridssons Bygg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Aneby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Åke Sigfridssons Bygg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Åke Sigfridssons Bygg AB så kan ni göra det på telefon genom 070-3945395 eller genom brev på följande adress:
Eket 1, 578 94, Aneby

Bolaget skall bedriva byggnadsarbeten, nybyggnationer av hus, renoveringar, grund- & markarbeten, finsnickerier, fastighetsskötsel och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Åke Sigfridssons Bygg AB och det är Sigfridsson, Sven Åke Göran som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Sigfridsson, Gunilla Charlotta som är född 1964 och har titeln Suppleant, Hall, Anders Bernt-Mauritz som är född 1953 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,