Ekotopia Hotell och Konferens AB

Jönköpings län

Information

Ekotopia Hotell och Konferens AB är ett bolag som finns i Aneby. I Ekotopia Hotell och Konferens AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sundberg, Karl Håkan Linus som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundberg, Ida Maria som är född 1982 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Furland, Hans Tommy som är född 1978 och har titeln Revisorssuppleant, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ekotopia Hotell och Konferens AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ekotopia Hotell och Konferens AB på telefon 0380-45800.

Bolaget ska bedriva hotell- och konferensverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ekotopia Hotell och Konferens AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ekotopia Hotell och Konferens AB är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Aneby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Ekotopia Hotell och Konferens AB innehar ej F-skattsedel och Ekotopia Hotell och Konferens AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ekotopia Hotell och Konferens AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Ekotopia Hotell och Konferens AB har 556706-4422 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.