Penarps Bygg AB

Jönköpings län

Information

Penarps Bygg AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Aneby som är den kommunen där Penarps Bygg AB finns. I Aneby så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Penarps Bygg AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Penarps Bygg AB har haft sedan 2006-09-28. Penarps Bygg AB har funnits sedan och 2006-09-28 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Penarps Bygg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Penarp 2, 578 92, Aneby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-0301948.

Aneby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Penarps Bygg AB Privat, ej börsnoterat.

Penarps Bygg AB har idag 556710-5282 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Penarps Bygg AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva byggverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I Penarps Bygg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sandberg, Lars Gunnar Tommy som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Viola Ann-Charlotte som är född 1960 och har titeln Suppleant, Jismyr, Per Fredrik som är född 1975 och har titeln Revisor, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor, .