EWS i Flisby AB

Jönköpings län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konsult- verksamhet inom svetsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för EWS i Flisby AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Aneby så är EWS i Flisby AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Aneby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Aneby och i Jönköpings län. Redan 2007-01-16 så skapades EWS i Flisby AB och bolaget är har F-skattsedel EWS i Flisby AB har haft det sedan 2007-06-07.

EWS i Flisby AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-06-07

556720-5074 är organisationsnummret för bolaget som finns i Aneby.

Just nu är EWS i Flisby AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med EWS i Flisby AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom EWS i Flisby AB är Pettersson, Lars Einar som är född 1943 och har titeln Likvidator, Lagerqvist, Erik Bengt som är född 1977 och har titeln Revisor, Jönköpings Ekonomihus AB som är född och har titeln Revisor, .