Magnfält Transport AB

Jönköpings län

Information

Magnfält Transport AB är ett av många verksamheter som finns i Aneby. Det är nämligen den kommunen som Magnfält Transport AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Magnfält Transport AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-06-14.

Magnfält Transport AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 2007-03-14. Men sedan 2007-06-14 så har Magnfält Transport AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Vreta Ängstorp, 596 92, Skänninge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Magnfält Transport AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2015153.

Aneby arbetar för att verksamheter som Magnfält Transport AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Magnfält Transport AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jönköpings län.

Föremålet för bolagets verksamhet är åkerirörelse och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Magnfält Transport AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Magnfält Transport AB och det är följande personer, Magnfält, Mikael Carl Börje som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnfält, Daniel Bengt Gustaf som är född 1985 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Hellerstedt, Johan Marcus som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Magnfält Transport AB är 556726-2604.