Björklunds El och Teleteknik

Jönköpings län

Information

580722-XXXX är organisationsnummer för företaget Björklunds El och Teleteknik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Björklunds El och Teleteknik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Aneby som är den kommunen som Björklunds El och Teleteknik finns i.

Björklunds El och Teleteknik har varit registrerat sedan 1994-03-22 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Björklunds El och Teleteknik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Björklunds El och Teleteknik är och det finns flera bolag i Aneby som också är .

Firmatecknare för Björklunds El och Teleteknik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Björklunds El och Teleteknik så kan ni göra det på telefon genom 0140-25075 eller genom brev på följande adress:

Installation, konstruktion, projektering och konsultverksamhet inom elkraft, teleteknik, radioanläggning och larm.

Det finns olika personer som har en koppling med Björklunds El och Teleteknik och det är Björklund, Per Lorentz som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,